FORM ACTION Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ.

Σημαντική ήταν η άνοδος της FORM ACTION τα τελευταία χρόνια καθώς η σημερινή της μορφή την βρίσκει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία στεγάζεται σε ένα χώρο που αποτελείται από χώρους γραφείων και παραγωγής. Η γραμματειακή υποστήριξη είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει για οποιαδήποτε πληροφορία. Το σχεδιαστικό τμήμα, με την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει δημιουργεί και παρουσιάζει το μελλοντικό σας προϊόν σε ελάχιστο χρόνο. Ο χώρος κατασκευής και δοκιμής καλουπιών διαθέτει όλα τα standard παραγωγής.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω υπήρξε η κατάληξη της πολύχρονης πορείας του Άγγελου Κόνιαρη, ο οποίος δημιουργεί και παράγει καλούπια από το 1975. Σήμερα η FORM ACTION έχει στο δυναμικό της άτομα με την κατάλληλη τεχνογνωσία, ικανά, σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, να παρέχουν στους πελάτες προϊόντα μοναδικής ποιότητας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα καλούπια τα οποία πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει ο πελάτης αλλά και η Ευρωπαϊκή ένωση.

We design

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ...

Με συνεχή εστίαση στην έρευνα και ανάπτυξη και επενδύοντας σε σύγχρονο εξοπλισμό και λογισμικό, η FORM ACTION διασφαλίζει ότι τα καλούπια που παράγει πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αποδοτικότητας. Η υψηλή τεχνογνωσία της εταιρείας την καθιστά έναν αξιόπιστο συνεργάτη για τη βιομηχανία, προσφέροντας καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα που ενισχύουν την παραγωγική ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα των πελατών της.